NäR äR Dags FöR Besiktning

+19 När Är Dags För Besiktning 2022. Vilka besiktningsregler som gäller beror dels på vilken typ av fordon du har, men också på när fordonet togs i bruk, hur gammalt det är och när den. Förändringen innebär att de fasta besiktningsperioderna, som baseras på slutsiffran i.

Opus Bilprovningappen påminnelser när det är dags att besikta Opus
Opus Bilprovningappen påminnelser när det är dags att besikta Opus from www.mynewsdesk.com

Normalt får du utskick från ett eller flera besiktningsföretag när det är dags för besiktning. Du bokar enkelt en tid när det är dags för besiktning. Transportstyrelsen skickar inte ut någon kallelse när det är dags att kontrollbesikta ett fordon.

Med Hjälp Av Sökfunktionen Nedan Kan Du Enkelt.


Denna tjänst är helt kostnadsfri och du får en. Du måste själv hålla koll på när det är dags att besikta bilen. För att din senaste kontrollbesiktning ska vara giltig ska fordonet vara godkänd under de senaste 24 månaderna innan reglerna trädde i kraft den 20 maj 2018.

Du Får En Tydlig Översikt Över Dina Fordon, När De Senast Besiktades Och Deras Sista Datum För Besiktning.


Normalt får du utskick från ett eller flera besiktningsföretag när det är dags för besiktning. Besiktningsteknikern provkör till sist bilen för. Eftersom nya regler angående besiktning av personbilar har trätt i kraft är det inte alltid enkelt att hitta det korrekta datumet.

När Det Är Dags För Slutbesiktning Är Det Inte Långt Kvar.


Vilka besiktningsregler som gäller beror dels på vilken typ av fordon du har, men också på när fordonet togs i bruk, hur gammalt det är och när den. Förändringen innebär att de fasta besiktningsperioderna, som baseras på slutsiffran i. I stället ska personbilar och lätta lastbilar med en.

Du Är Dock Själv Ansvarig För Att Se Till Att Besikta Fordonet I Tid.


Börjar det bli dags för bilbesiktning? För att underlätta ännu mer för dig som fordonsägare erbjuder besiktningstid.se en automatisk påminnelse när det är dags för nästa besiktning. Är du osäker på om bilen klarar besiktningen så kan det därför vara smart att kolla dessa delar lite extra innan du åker till besiktningen.

Fordonets Ålder Avgörs Efter Kalenderår, Vilket Innebär Att Den 1:A Januari Varje År.


Det är upp till varje. Besiktningsregler för andra typer av fordon. Kontrollbesiktning av personbilar, lätta lastbilar och lätta bussar (totalvikt på högst 3 500 kg).